93 697 42 22 Plaça Catalunya 7, 1º 3ª, 08191 Rubí (Barcelona)

MAAB, experts en tu

T'ajudem en el que més et preocupa. Estem al teu costat

abogaodos accidente de trafico rubi

Un divorci, una herència, un problema amb la llei, un accident de trànsit… En MAAB som especialistes en Dret Civil i de Família, així com en Dret Penal. Però MAAB és molt més: t’ajudem amb les cláusuls abusives de la teva hipoteca, o a reclamar la teva indemnització si t’han acomiadat. Els nostres professionals són també experts en Dret Hipotecari i Laboral.

Els teus assumptes, en bones mans

Perquè no hi ha res millor per a la tranquil·litat que la confiança. Pots confiar en nosaltres per solucionar el teu problema de la millor manera possible. La custòdia dels teus fills en un procés de divorci, tramitar la teva invalidesa per malaltia, preparació de la paperassa si vols vendre la teva casa, etc. Pots deixar a les nostres mans aquests i altres assumptes que interromprien el ritme del teu dia a dia.

Et proposem la millor solució

Vetllem per tu perquè no estiguis sol si arriben els problemes. De vegades, el lògic desconeixement que es pot tenir de la llei, pot fer-te prendre una mala decisió. No escatimis en preguntes, des MAAB et respondrem a tots els teus dubtes. T’han acusat d’algun delicte? Consulta’ns. La teva asseguradora t’ofereix una quantitat insuficient com a indemnització després d’un accident de trànsit? Compta amb nosaltres perquè t’assessorem. La teva victòria és la nostra.

Acompanyant-te en el camí legal

Quan comences un procés legal, tot són incerteses. Et oferirem tot el nostre coneixement i experiència perquè tu i la teva família no estigueu sols durant el procediment. Des del primer moment, t’acompanyarem si et vas a separar del teu cònjuge, si has rebut una herència familiar i no saps el que pot amagar, si com a unitat familiar vols demandar al teu banc … En aquests i molts altres casos, podem ser el teu suport legal de principi a fi.

ABOGADO DE FAMILIA

© 2016 - MAAB Consulting Advocats

93 697 42 22 Plaça Catalunya 7, 1º 3ª, 08191 Rubí (Barcelona)

Abrir chat
¿En qué podemos ayudarte?
¡Hola! Puede escribirnos su consulta y un Letrado especializado de nuestro equipo resolverá sus dudas.