93 697 42 22 Plaça Catalunya 7, 1º 3ª, 08191 Rubí (Barcelona)

MAAB, experts en la teva empresa

Treballem per la teva tranquil·litat. Et donem suport sempre

abogado empresa rubi

Tant si vols constituir una nova empresa com si la tens en ple funcionament, en MAAB t’ajudem. Estem especialitzats en Dret Mercantil i Societari. T’assessorem en tot el que necessites per a l’èxit del teu negoci.

La teva empresa és la teva aposta, no la deixis

Estarem al teu costat perquè no falli res quan hi hagi augments i reduccions de capital, o et fusionis amb una altra companyia. També quan es transfereixin accions i participacions. I si ets soci i no estàs en absolut d’acord amb una decisió determinada de la Junta General o del Consell d’Administració, defensem els teus interessos. Som experts en accions d’impugnació judicial d’acords socials.

Reclamem el que és teu. No perdis diners

Som especialistes en el procés judicial canviari (per lletres de canvi, xecs i pagarés impagats), així com en el de reclamació monitori -un instrument ràpid i eficaç per reclamar el que et deuen mitjançant la llei-. Però si no vols de moment acudir a instàncies judicials, et gestionem un requeriment de pagament des del nostre despatx, per després negociar.

A més, investiguem si cal el patrimoni del teu deutor.

Gestionem la teva responsabilitat com a administrador

L’article 236 de la Llei de Societats de Capital estableix que els administradors “respondran enfront de la societat, davant els socis i davant dels creditors socials, del dany que causin per actes o omissions contraris a la llei o als estatuts o pels realitzats incomplint els deures inherents a l’exercici del càrrec “. Sota aquesta premissa, a MAAB t’assessorem perquè el teu paper mai no es vegi compromès.

Però en el cas que passi, o que com a soci siguis víctima d’això, també hi serem. Tenim una acreditada experiència en accions de responsabilitat d’administradors, apoderats i gerents.

abogados rubi barcelona

© 2016 - MAAB Consulting Advocats

93 697 42 22 Plaça Catalunya 7, 1º 3ª, 08191 Rubí (Barcelona)

Abrir chat
¿En qué podemos ayudarte?
¡Hola! Puede escribirnos su consulta y un Letrado especializado de nuestro equipo resolverá sus dudas.