93 697 42 22 Plaça Catalunya 7, 1º 3ª, 08191 Rubí (Barcelona)

despacho de abogados rubi

Filosofia

abogados rubi

Per a nosaltres és prioritari escoltar i atendre la voluntat específica del client, determinar l’estratègia jurídica adequada a les seves necessitats i expectatives, així com oferir-li un assessorament únic per a cada cas.

Trobar aquesta solució concreta per a cada client proporciona al nostre despatx una actitud entusiasta en l’exercici de la professió amb plenes garanties. Les diferents àrees de pràctica de les que es compon la nostra firma d’advocats a Rubí abasten un servei d’assessorament integral als clients, i són dirigides per professionals especialitzats amb una marcada vocació per l’advocacia.

MAAB sempre s’ha caracteritzat pel seu caràcter emprenedor i per una contínua renovació i actualització dels nostres coneixements. El nostre objectiu és oferir el millor servei als clients davant els constants canvis en l’àmbit jurídic i en la societat.

Les relacions de confiança amb les persones que assessorem s’aconsegueixen pel tracte personal, directe i transparent que oferim.

Valors

Confiança

Creem relacions de total franquesa amb les persones que assessorem. Ens anticipem i preveiem les conseqüències de cada acte per orientar al client.

Cost proporcional

La política d’aquest despatx és que els honoraris no haurien de ser impediment perquè qualsevol persona tingui dret a una bona defensa.

Treball en equip

Formem un equip multidisciplinar amb una línia ferma de treball i profund coneixement de tot el que fem, que treballa coordinat i sempre en interès del client.

Compromís

La nostra responsabilitat cap al client és acollir el seu problema i resoldre’l amb les majors garanties d’èxit i rapidesa possible.

Eficacia

La finalitat de MAAB és resoldre de forma eficaç els seus asumptes. Unim la capacitat d’assolir el resultat desitjat amb la millor representació jurídica.

Cooperació

Estem compromesos amb les causes justes i solidaries. MAAB col.labora amb Metges Sense Fronteres, Amnistia Internacional i la Fundació Vicente Ferrer.

El nostre equip

Els millors assessors jurídics
abogado rubi
Eduardo Mates Albaladejo
Soci fundador – Advocat

Cofundador i soci de la firma MAAB Consulting des de l’any 1997. Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 1991, amb 25 anys d’experiència professional en diversos gabinets jurídics.

Especialista en:

abogado rubi
Carles Martínez Peregrina
Soci fundador – Advocat

Cofundador i soci de la firma MAAB Consulting des de l’any 1997. Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 1995, amb 21 anys d’experiència professional.

Especialista en:

abogada Rubi
Paula Callejas Laporta
Advocada

Llicenciada en Dret per l’ Universitat Autònoma de Barcelona al 2004. Postgrau en Pràctica Jurídica per l’ Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa. Especialització lletrada en Víctimes de Violència de Gènere per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa al 2013.

Especialista en:

Dret Civil
Dret de Família
Dret Immobiliari
Dret Hipotecari
Dret Penal
Violència de Gènere

abogados baratos rubi
Amanda García
Secretària del bufet

Àmplia formació administrativa i de secretariat jurídic. Dilatada experiència en despatxos jurídics de tots els àmbits.

abogada rubi
Mónica Camacho Téllez
Advocada

Graduada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona en 2018. Màster Universitari d’Accés a l’Advocacia en la Universitat Oberta de Catalunya.

Especialista en:

Dret Civil
Dret de Família
Dret de la propietat industrial i intel·lectual

abogados economicos rubi
Patrícia Giménez
Responsable de comunicació

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Complutense de Madrid l’any 2000. Experta en màrqueting per a pimes, i especialitzada en comunicació del sector legal, entre d’altres. Gestiona la web, el blog i les xarxes socials de MAAB, així com les nostres aparicions en premsa.

Honoraris

A MAAB pensem que les raons econòmiques no han de ser un impediment per solucionar els seus problemes. Per aquest motiu, els honoraris del nostre bufet d’advocats a Rubí, en pràctica d’una bona diligència professional, es calculen sota els següents barems:

-valorant la situació personal dels nostres clients.

-pactando unes condicions consensuades per a la contractació dels serveis professionals, de conformitat amb l’especialització que s’ofereix, experiència de la qual es disposa, el temps que s’inverteix, la quantia de l’assumpte, la responsabilitat, la urgència requerida i els recursos que entren en joc així com l’eficàcia dels serveis prestats.

Per tot això, disposem de diferents mecanismes de pagament i finançament on advocat i client acorden, després d’un estudi personalitzat, la forma de pagament que permeti afrontar el cost sense problemes.

Quota mensual

Podem oferir-li un assessorament jurídic complet o només unes línies d’actuacions, mitjançant un sistema d’iguals, tant per a empreses com a particulars, a canvi d’una quota mensual.

abogado barato rubi

Preguntes freqüents

És necessari demanar cita prèvia? Quin és el seu cost?

És recomanable demanar cita prèvia amb nosaltres al 93 697 42 22. Tot i això, vostè pot venir a les nostres oficines sempre que ho desitgi. La secretària del despatx de prendrà nota de la seva visita i pot programar-li una cita quan millor li convingui. Si només vol fer lliurament de documentació sol·licitada per l’advocat, en aquest cas no seria necessari demanar cita prèvia.

Depenent de les característiques de la consulta o dels tràmits que l’advocat realitzi durant la seva visita, aquesta primera cita pot ser que hagi de ser abonada a la seva finalització, però el seu cost mai serà superior als 60 €.

Quantes vegades puc tenir visita amb l'advocat?

Un cop vostè hagi decidit contractar els serveis d’aquest despatx, l’advocat el rebrà i atendrà les vegades que siguin necessàries per a la bona canalització del procediment. Aquestes visites no suposaran cap cost afegit al ja pactat en el moment de contractació. Però recordeu demanar sempre cita prèvia per a poder reservar hora per a vostè en l’agenda del lletrat.

Quan i com s'abonen els honoraris?

Un cop finalitzada la visita, l’advocat analitzarà quin procediment seguir per obtenir l’assoliment desitjat, contactant posteriorment amb vostè explicant els passos a seguir i el seu corresponent cost.

Per a MAAB la prioritat són les persones. El nostre despatx d’advocats a Rubí es caracteritza per la flexibilitat en els pagaments, perquè el client tingui la millor representació jurídica. A la primera visita o bé en una trucada posterior, es plantejaran els termes i terminis. Però no ho dubti, ens adaptem sempre a les característiques i situació de cada client.

En què em poden ajudar a nivell particular? O amb la meva petita empresa?

En MAAB estem especialitzats en múltiples matèries, que pot consultar aquí. Per exemple si es vol divorciar, si l’han acomiadat o si necessita ajuda per a assumptes d’herències, entre molts altres casos (com accidents de trànsit o negligències mèdiques, per exemple). També ens ocupem de causes penals, és a dir, si l’han acusat d’algun delicte. O si ha patit pràctiques bancàries incorrectes. Sense oblidar tot el que necessiti de cara a gestions amb l’Administració pública, com ara la presentació d’impostos.

Per a empreses

El nostre despatx d’advocats a Rubí atén empreses de tot tipus. Per això, som especialistes en dret fiscal, immobiliari, concursal, comunitari, laboral, administratiu, mercantil i financer. A part, oferim un servei d’arbitratge per tal de resoldre disputes sense necessitat d’acudir als tribunals.

Quin tipus d'indemnitzacions poden aconseguir?

Per exemple, per negligència mèdica. O si ha patit un accident de trànsit. L’ajudem en totes les gestions necessàries. També en materia laboral, com en el cas d’un acomiadament improcedent. O si li han vulnerat el seu dret a la intimitat. Altres exemples de possibles indemnitzacions que en MAAB gestionem són els que sorgeixen de la propietat intel·lectual, patents, etc.

Però a més d’indemnitzacions com a tal, en el nostre despatx d’advocats a Rubí ens encarreguem de tota classe de reclamacions: factures impagades, reclamacions a les entitats bancàries, reclamacions de rendes no cobrades per treball o un altre tipus de pagaments, etc.

Què poden fer per la meva empresa al més alt nivell?

Dintre del àrea de Dret Mercantil i Societari, ens ocupem de tot el que necessiti la seva companyia: modificació d’estatuts o capital, accions i participacions, responsabilitats civils, investigació dels deutors, etc.

Mentre, dins la nostra especialització en en Dret Concursal i de Reestructuracions, gestionem concursos de creditors i realitzem el seguiment de processos concursals. Així mateix, en l’esfera del Dret Comunitari i de la competència, assessorem en la seva aplicació, encarregant-nos de adquisicions, joint-ventures, constitució d’empreses a l’estranger, comerç internacional, etc.

També realitzem, en la línia del Dret Laboral, auditories laborals, prevenció de riscos, conciliacions, contractes, negociacions col·lectives, etc. A això s’afegeix el nostre treball en el sector del Dret Immobiliari. Si vostè és constructor o promotor, en MAAB tindrà un assessorament integral.

© 2016 - MAAB Consulting Advocats

93 697 42 22 Plaça Catalunya 7, 1º 3ª, 08191 Rubí (Barcelona)

Abrir chat
¿En qué podemos ayudarte?
¡Hola! Puede escribirnos su consulta y un Letrado especializado de nuestro equipo resolverá sus dudas.