93 697 42 22 Plaça Catalunya 7, 1º 3ª, 08191 Rubí (Barcelona)

El teu bufet d'advocats a Rubí

maab@maab.cat

 

Justicia MAAB Consulting
For business
Benvinguts a MAAB Consulting

Situats a Rubí i Barcelona som un Bufet Multidisciplinar en exercici efectiu des de 1997, format per professionals amb més de 25 anys d’experiència que avalen el nostre treball. Per a nosaltres la prestació de serveis jurídics està basada en dos aspectes fundamentals: Servei personalitzat advocat – client i alt nivell d’organització, per cobrir amb èxit l’objectiu marcat.

Les relacions de confiança amb les persones que assessorem s’aconsegueixen pel tracte personal , directe i transparent cap als nostres clients.

T'ajudarem a resoldre els teus dubtes legals

Truca'ns al 936 974 222 per demanar la teva cita

contacta mab maab

Segueix-nos a les xarxes socials!

xarxes socials maab

Recorda que a través de les nostres xarxes socials podràs trobar la via a la solució dels teus problemes legals, tant si ets empresari, autònom o particular. Des del nostre despatx d’advocats a Rubí (Barcelona), volem estar connectats amb tu quan el necessitis. Perquè estem especialitzats en diferents àrees per a cobrir pràcticament la totalitat de les demandes dels nostres clients. Si busques un advocat a Rubí, contacta amb MAAB i t’assessorarem. I ho pots fer directa i fàcilment des dels nostres perfils de Facebook, Twitter o Linkedin.

© 2016 - MAAB Consulting Advocats

93 697 42 22 Plaça Catalunya 7, 1º 3ª, 08191 Rubí (Barcelona)